Profil af PG Service

Det hele startede i slutningen af 80’erne . Peter var dengang ansat som montør i Electrolux Næstved, dengang kaldet EL-Ring Service. Før havde Peter bl.a. kørt som montør hos SHS Service samt Bauknecht. Lone blev ansat på kontoret i EL-Ring Service i 1990. EL-Ring Service var dengang delt op i 4 store Centre, men i 1995 besluttede de sig for at lave om, så der blev et center i København og et i Århus.

Peter fortsatte i Electrolux som en udeboende montør, mens Lone fik job som bogholder i Lundby hos Inst. Ebbe Nielsen. Men det duede ikke med de 2 centre, man var ikke lokal nok.

Så derfor blev Peter spurgt om han ville starte som kontrakt værksted, i dag kaldet Service Partner.
Sådan blev PG Service til.

Den 1. maj1998 startede vi PG Service - de første 8 mdr. kørte Peter firmaet alene, med telefonpasning af Electrolux. Men allerede den 1/1-1999 kom Lone hjem på kontoret, sådan kørte det indtil 3/1-2002 hvor vi ansatte vor første montør til at hjælpe Peter. Anders hed montøren og han kører stadig for os.

I dag har vi 4 kørende montører og Lone har fået en halvtids kontorassistent til at hjælpe med telefonerne på kontoret.

Vores målsætninger klar, vi vil:
– være hurtige og effektive
– yde en professionel service såvel på kontoret som hos kunden

Vi udbygger hele tiden vores tætte samarbejde med Electrolux, vores samarbejdspartner gennem 14 år. Vi kører al garantiservice, samt den almindelig service og reparation på hele Vest-, Midt og Sydsjælland samt Lolland og Falster.

Vore montører bliver via Electrolux løbende uddannet i nye produkter, så vi er altid helt opdateret i alt det nye der sker omkring hvidevarer.

Vi er aut. forhandler af Electrolux varmepumper

Servicebiler fra PG Service
tørretumbler