PG Service har

KMO Miljø-godkendelse

KMO Miljø-godkendelse

Hos PG Service har vi KMO Miljø-godkendelse, hvilket betyder, at vi er berettiget til at køre alle former for service, opsætninger og reparationer på mindre køleanlæg og varmepumper.

Alle personer og virksomheder i EU, der arbejder med køle-, luftkonditionerings- og varmepumpeudstyr, som indeholder fluorholdige drivhusgasser, skal have gyldig F-gas autorisation, hvilket vi hos PG Service selvfølgelig har. Autorisationen giver os ret til at arbejde med HFC-kølemidler i enhver form for køleanlæg i Danmark med en fyldning på max. 2,5 kg og i andre EU-lande med en fyldning på max. 3 kg. 

Nedenfor kan du finde vores KMO-beviser.

Mange års erfaring

Hos PG Service har vi mange års erfaring med reparation og service af hvidevarer og varmepumper. Vi sørger altid for at udføre et professionelt og grundigt stykke arbejde af høj kvalitet, da vores kunders tilfredshed er altafgørende.

Næstved og omegn

Vi tilbyder service til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber på både husholdningsmaskiner og industrimaskiner i Næstved og omegn. Vi kan ofte reparere produktet ved første besøg, og ellers kommer vi selvfølgelig hurtigt igen – uden, at du skal betale for ekstra kørsel.

Vores KMO-beviser