Profil

Om PG Service

Kort om os

PG Service har over 30 års erfaring med reparation af hvidevarer.

Hos PG Service udfører vi hurtig og professionel service på alle hårde hvidevarer samt service på luft/luft-varmepumper. Derudover yder vi 2 års reklamationsret på den udskiftede reservedel.

Vi tilbyder service til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber på både husholdningsmaskiner og industrimaskiner i Næstved og omegn. Vi har mange års erfaring med mærker som f.eks. AEG, Electrolux, Zanussi, Voss, Husqvarna, Bosch, Siemens og Miele.

Vi har KMO miljø-godkendelse, så vi kører dermed alle former for service og reparationer på mindre køleanlæg og varmepumper.

Kontakt og hør nærmere

Du er altid velkommen til at kontakte PG Service, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for hårde hvidevarer og varmepumper. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Mange års erfaring og god service

Hos PG Service har vi mange års erfaring med reparation og service af hvidevarer og varmepumper. Vi sørger altid for at udføre et professionelt og grundigt stykke arbejde af høj kvalitet, da vores kunders tilfredshed er altafgørende. 

Vi udfører hurtig og professionel service i Næstved og omegn. I servicebilen har vi et stort udvalg af reservedele, så vi reparerer ofte produktet ved første besøg – men har vi ikke det, der skal bruges her og nu, kommer vi selvfølgelig hurtigt igen – uden, at du som kunde skal betale for ekstra kørsel. 

Har du defekte hvidevare, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, og vi får løst problemet inden for 24/48 timer. Ring til os på 55701174 eller mail pg.service@mail.dk – vi ser frem til at hjælpe dig!