Vi udfører

Reparation

Stor erfaring med reparation af hvidevarer

Hos PG Service tilbyder vi professionel og grundig reparation af alle former for hårde hvidevarer. Vi kan bl.a. hjælpe med reparation af…

  • Vaskemaskine og tørretumbler
  • Komfur og kombiovn
  • Køleskab, emhætte og kaffemaskine
  • Generelle husholdsnings- og industrimaskiner

Kort sagt kan vi hjælpe med det hele: Både køl og frys, vask og tør. Derudover yder vi 2 års reklamationsret på den udskiftede reservedel. 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte PG Service, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for hårde hvidevarer og varmepumper. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Mange års erfaring

Hos PG Service har vi mange års erfaring med reparation og service af hvidevarer og varmepumper. Vi sørger altid for at udføre et professionelt og grundigt stykke arbejde af høj kvalitet, da vores kunders tilfredshed er altafgørende.

Næstved og omegn

Vi tilbyder service til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber på både husholdningsmaskiner og industrimaskiner i Næstved og omegn. Vi kan ofte reparere produktet ved første besøg, og ellers kommer vi selvfølgelig hurtigt igen - uden, at du skal betale for ekstra kørsel.

KMO Miljø-godkendelse

Hos PG Service har vi KMO Miljø-godkendelse, hvilket betyder, at vi er berettiget til at køre alle former for service, opsætninger og reparationer på mindre køleanlæg og varmepumper.