Vi udfører

Service

Hurtig og professionel service af varmepumper

Hos PG Service tilbyder vi kompetent reparation og service på varmepumper af typen luft til luft.

Der er mange fordele ved en luft/luft-varmepumpe i din bolig. Den sørger for at rense luften og dermed skabe et bedre indeklima, og derudover kan du spare op mod 60% af varmeregningen med denne bæredygtige og grønne energiform. Luft/luft-varmepumpen koster samtidig mindre end halvdelen af andre varmepumper, så du også sparer penge på omkostningerne til montøren. 

Udover almindelig service kan vi bl.a. tilbyde 1-års kontrol af din varmepumpe, så du altid er sikret, at den virker korrekt og altid er opdateret. 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte PG Service, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for hårde hvidevarer og varmepumper. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Mange års erfaring

Hos PG Service har vi mange års erfaring med reparation og service af hvidevarer og varmepumper. Vi sørger altid for at udføre et professionelt og grundigt stykke arbejde af høj kvalitet, da vores kunders tilfredshed er altafgørende.

Næstved og omegn

Vi tilbyder service til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber på både husholdningsmaskiner og industrimaskiner i Næstved og omegn. Vi kan ofte reparere produktet ved første besøg, og ellers kommer vi selvfølgelig hurtigt igen - uden, at du skal betale for ekstra kørsel.

KMO miljø-godkendelse

Hos PG Service har vi KMO Miljø-godkendelse, hvilket betyder, at vi er berettiget til at køre alle former for service, opsætninger og reparationer på mindre køleanlæg og varmepumper.